Tuotteiden palauttaminen

Voit milloin vain palauttaa vioittuneen tuotteen. Tarvitset vain hyväksynnän palautukselle. Hyväksyntää varten sinun tulee lähettää kuva vioittuneesta tuotteesta, että voimme käsitellä tapauksen. Tarvitsemme myös todisteen tilauksesta.

Käyttämättömät tuotteet voidaan palauttaa 30 päivän kuluessa ilman erillistä syytä. Sinun tarvitsee vain maksaa toimituskulut tai toimittaa tavara varastolle.

Toimitukset

Kaikki tilaukset pyritään käsittelemään ja lähettämään seuraavan työpäivän aikana.

Toimituskulut pohjautuvat Postin hintoihin ja niitä päivitellään kulloisen hinnaston mukaisesti. Laskutamme toimitukulut painon mukaan ja hinnat vaihtelevat 3-25€ välillä. Suuremmissa lähetyksissa käytämme Kaukokiitoa ja Schenkeriä.

Ulkomaan toimitukset

Toimituksissa ulkomaille käytämme GLS:ää (Eurooppa) ja Fedexiä (Euroopan ulkopuolelle). Hinnat toimituksille pohjautuu heidän toimituskustannusten pohjalta ja niitä päivitellään sen mukaan.

Yksityisyys

Me emme jaa mitään tallennettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Kaikki tieto on vain kaupankäyntiin liittyvää. Osoitteet toimituksia varten ja sähköposti markkinointiviestejä ja tarvittavaa yhteydenpitoa varten. Lähetämme uutiskirjeitä ja tietoa tarjouksista asiakkaillemme. Voit milloin tahansa poistaa itsesi tältä listalta.