Toimitustavat ja palautukset:

Toimitustavat:

  • Nouto Kiekkopisteen kaupalta. 
  • Posti. Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja tarvittaessa Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana, kun maksu on saapunut tilille. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. 
  • Ulkomaan lähetyksissä käytämme Postia, GLS:ää ja Fedex:iä

Palautukset:

Viallisen tuotteen palautus kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 30 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset. Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.
Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yleisesti:

Paketit lähetetään normaalisti seuraavan päivän sisällä maksun saavuttua. Normaalit kuljetustavat ovat Posti tai GLS. Mikäli haluat pakettisi nopeasti tai toimituksen ulkomaille pikaisesti ota yhteyttä ja lähetämme pakettisi Posti-pikana tai käytämme FEDEX:iä. Kaikissa toimituksissa on satavana seurantakoodi pyydettäessä.

Toimitus-, käsittely- ja pakkauskulut kuuluvat toimituksen hintaan. Hinta määräytyy tilavuuden, painon mukaan, sekä valitun kuljetusmuodon perusteella.